Warta

  • This HIFU FAQ covers many common questions about our non-surgical facelift.

    FAQ HIFU ieu ngalebetkeun seueur patarosan umum ngeunaan facelift anu sanés operasi kami.

    HIFU FAQ FAQ HIFU Ieu nyertakeun seueur patarosan umum ngeunaan facelift anu sanés bedah urang. Kumaha jalanna? HIFU singkatan tina Ultrasound Berfokus Inténsitas Luhur, anu dipancarkeun kana kulit dina bentuk balok leutik. Balok ieu ngahiji dina handapeun kulit dina jero anu béda sareng nyiptakeun sumber dikurangan ...
    Maca deui
  • What is Fractional Carbon Dioxide CO2 laser treatment?

    Naon pangobatan laser Fraksi Fraksi Carbon Dioksida?

     Naon pangobatan laser Fraksi Fraksi Carbon Dioksida? Cahaya tina sistem laser CO2 épéktip pisan pikeun revitalisasi kulit mikro-ablatif. Ilaharna, sinar laser CO2 piksel kana rébuan batang leutik lampu ku laser CO2 pecahan. Balok mikro ieu cahaya pencét ...
    Maca deui
  • HOW MANY TREATMENTS ARE NEEDED?

    KUMAHA PILIHAN PERLU DIPERLUKAN?

        KUMAHA PILIHAN PERLU DIPERLUKAN? Aya seueur faktor anu bénten-bénten, kalebet umur tattoo, lokasi, ukuran, sareng jinis tinta / warna anu dianggo, anu nangtoskeun jumlah total pangobatan anu diperyogikeun pikeun dipiceun lengkep (tingali tulisan blog ieu pikeun diajar langkung seueur). Seuseueurna rékaan tato tradisional ...
    Maca deui
  • What happens during laser hair removal?

    Naon anu lumangsung nalika panyabutan rambut laser?

    Sateuacan diubaran, daérah anu bakal diubaran bakal diberesihan. Sababaraha pasién nampi gél numbing. Numbing daérah anu kedah diubaran ngabantosan nalika daérah alit bakal diubaran sareng kulitna peka pisan. Dibutuhkeun sakitar 30 dugi 60 menit kanggo gel anu nyusahkeun pikeun jalan. Perlakuan laser bakal nyandak tempat ...
    Maca deui